Wij willen u graag ontzorgen op administratief en fiscaal gebied zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Welkom bij REBI Administratie en Belastingen

REBI Administratie en Belastingen is een informeel en betrokken administratiekantoor dat is gevestigd in het Achterhoekse Zelhem. Persoonlijk contact met onze klanten staat bij ons voorop. Gedurende het jaar houden wij u op de hoogte hoe u er op dat moment voor staat.  Dit doen we door middel van periodieke gesprekken en financiële overzichten. Op deze manier heeft u altijd een up to date overzicht en kunt u ook direct inspelen op deze cijfers door bijvoorbeeld een extra investering te doen, de kosten beter te gaan bewaken of een lening af te lossen.  Hiervoor nodigen wij u uit bij ons op kantoor in Zelhem of wij komen bij u langs. Zo zijn uw cijfers geen verrassing meer en heeft u niet alleen bij de jaarrekening, maar gedurende het hele jaar zicht op uw bedrijfsvoering!

Diensten

REBI Administratie en Belastingen uit Zelhem is er voor ondernemers uit het Midden- en Klein Bedrijf (MKB). We werken graag voor ondernemers die enthousiast bezig zijn met hun onderneming. En die hun administratie zien als een intensief maar zeker niet als hun favoriete bezigheid. Voor die ondernemers zijn wij er. Wij nemen u dit werk graag uit handen. Zo kunt u zich bezighouden met de dingen die u leuk vindt!

Wij kunnen voor u uw administratie verzorgen, de aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting en alle overige belastingaangiften, de winstaangifte en de jaarrekening. Ook als u zelf boekt verzorgen wij de begeleiding hiervan en zorgen ervoor dat u inzicht in en overzicht op uw boekhouding houdt.  Wij zijn er voor alle ondernemingsvormen binnen het MKB maar ook voor particulieren.

Persoonlijk contact is voor ons het allerbelangrijkste, als u ons belt of mailt met een vraag krijgt u altijd dezelfde dag antwoord van ons.  Als ondernemer weten wij hoe belangrijk dit is!

Prijsafspraak

Wij werken vanuit kantoor aan huis in Zelhem of bij u op de zaak. Hierdoor kunnen wij een aantrekkelijk tarief hanteren. Onze werkzaamheden kunnen we aanbieden voor een vaste prijs op jaarbasis. Dit bedrag wordt berekend op basis van uw wensen. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Administratiekantoor in Zelhem

REBI Administratie en Belastingen is een administratiekantoor waar Achterhoekse waarden als persoonlijk contact, nabijheid, openheid en transparantie het allerbelangrijkste zijn. Dit wordt gecombineerd met een gedegen en altijd up to date kennis van het bedrijfsleven en de belastingwetgeving.  Wij willen u graag ontzorgen op administratief en fiscaal gebied zodat u hier geen omkijken naar heeft.

We nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek, u kunt ons bereiken op 0314-620369 of 06-31314474, Bianca Memelink.

Administratie verzorgen

Wij verzorgen uw administratie graag goed en gedegen. Dit doen wij bij u aan de zaak of bij ons op kantoor. Na de verwerking van de administratie nemen wij altijd de tijd om met u te kijken hoe uw onderneming er op dat moment voor staat.

Lees meer
Belastingaangiften

Voorkom dat u rente moet betalen aan de Belastingdienst door tijdig een aanvraag van de voorlopige aanslag aan te vragen. Heeft u veel spaargeld, een tweede woning of hebt u meerdere banen? laat ons dan even kijken of u al vast wat zou moeten betalen.

Lees meer
Jaarrekening

Ook een jaarrekening kunnen wij voor u verzorgen. Het kan zijn dat uw jaarrekening opgesteld moet worden door een accountant vanuit uw branche of derden die u dit verplicht stellen. Ook dan kunnen wij nog iets voor u betekenen.

Lees meer

REBI staat voor Resultaat En Belasting Inzicht