Over ons

REBI Staat voor Resultaat en Belasting Inzicht

Bianca Memelink

Email: info@rebiadministratie.nl
Telefoon: 0314 620369 / 06 3131 4474


Even voorstellen

Mijn naam is Bianca Memelink. Geboren op 15 januari 1981 te Doetinchem. Al sinds 1981 woon ik in het mooie Achterhoekse Zelhem. Hier toeren we graag rond met onze cabrio of maken heerlijke wandelingen met onze lieve Golden retriever Amy. Daarnaast pak ik graag de racefiets op zijn tijd of bij mooi weer ook graag een terrasje.

Na jarenlange ervaring in de detailhandel ben ik in 2003 Financieel Management gaan studeren aan de Hogeschool HBO Nederland in Arnhem. Hier heb ik in 2006 mijn titel Bachelor of Economics behaald. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan in het bedrijfsleven en accountancy. Na 10 jaar ervaring in de accountancy bleef de droom om een eigen onderneming te beginnen nog steeds bestaan. In 2015 is de stap dan ook genomen om mijn eigen bedrijf REBI Administratie en Belastingen te beginnen.

Door mijn werkervaringen heb ik gezien hoe mooi het ondernemen kan zijn en ook hoe intensief het kan zijn. Mijn doel is om ervoor u te zijn als vertrouwenspersoon waar u uw plannen, ideeën, of bezwaren kwijt kunt of gewoon even een luisteren oor aan hebt.

Ik ben benieuwd naar uw persoonlijk verhaal en kom graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Dan kan ik meteen uw onderneming bewonderen!


Voor wie zijn wij er?

Wij richten ons op de MKB ondernemer. We zijn er voor alle ondernemingsvormen in het MKB, zoals de eenmanszaak, een ZZP-er, een VOF, een BV, een vereniging of stichting. Ook particulieren zijn van harte welkom bij REBI Administratie en Belastingen voor al hun administratieve en fiscale zaken. Wij verzorgen de administratie vakkundig en zorgen dat uw verplichtingen naar de Belastingdienst worden geregeld. Daarnaast praten we u graag bij over waar u op dat moment staat, wat uw plannen zijn en wat voor u fiscaal aantrekkelijk kan zijn. Ook kunnen we samen een prognose opstellen zodat u nog scherper op uw kosten kunt sturen.

Kennis

De belastingwetgeving en het bedrijfsleven zijn constant in beweging. We houden dit nauwlettend in de gaten en volgen hiervoor opleidingen en cursussen om onze kennis op peil te houden.

Salarisadministratie

Ook alle zaken omtrent personeel zijn bij ons in goede handen. Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van salarisverwerking en salarisadvies.